cumpar baterie blackberry z10
[email="stefaniaconst1@yahoo.ro"]stefaniaconst1@yahoo.ro[/email]

baterie bb z10
Reguli forum
Toate anunțurile de pe acest forum TREBUIE să conțină OBLIGATORIU o metodă de contact (NUMĂR DE TELEFON sau ADRESĂ DE MAIL). Regulamentul bazarului îl puteți citi aici.
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
baterie bb z10cumpar baterie blackberry z10
[email="stefaniaconst1@yahoo.ro"]stefaniaconst1@yahoo.ro[/email]
Si cum te va contacta cel care vinde? Te rog sa postezi e-mail sau numar de telefon sau se inchide topicul! Scrie mare cu rosu deasupra regulamentul.
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
greseala mea, stefaniaconst1@yahoo.ro- mail
![]()
vreau un acumulator nou, mai puternic de 1800 ma, ceva genul asta, dar vreau sa vad si concurenta...http://www.batteryupgrade.ro/shopBrowser.php?shopGroupId=45267678#/assortmentProductId/15413212/shopGroupId/45267678
modelul ales de tine il am acum in telefon si dupa doar 2 luni, tine mai putin de o zi... [color="#FF0000"]Când mai ai ceva de adăugat foloseşte EDITEAZĂ POST[/color].
Am cautat mai acum ceva vreme acumulator de Z10 mai mare de 1800 si nu exista....maxim 1800 pentru Z10. Cel din link-ul tau face telefonul cam caramida
![]() Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1