Ce credeți cam câtă vreme va trece, până
toate BlackBerry de mai jos se vor strica?

Cred că nu am motive să mă impacientez...

Colecția mea de BlackBerry
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Colecția mea de BlackBerryÎn ciuda faptului că BlackBerry a trecut pe android, eu rămân deocamdată cu "originalul".
Ce credeți cam câtă vreme va trece, până toate BlackBerry de mai jos se vor strica? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cred că nu am motive să mă impacientez... Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Colecția mea de BlackBerrySigur vor mai tine minim 7-8 ani. Bateriile probabil se vor duce. Sa le stapanesti sanatos. Cred ca sunt putini ca tine...
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
Re: Colecția mea de BlackBerryAm si eu un Bb 9320, inca merge bine dupa 5 ani:)
Trimis de pe al meu STH100-2 folosind Tapatalk
Re: Colecția mea de BlackBerryToate funcționează și le folosesc cu schimbul (mai puțin cele 2 Pearl) astfel încât nu ajung să mă plictisesc de ele.
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
inapoi la Ai un BlackBerry? Lauda-te cu el! Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori  |
||