Problema reincarcare Orange

Discutii despre Orange
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
david
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 02 Feb 2017, 22:40
Model BlackBerry: 9900 bold
OS: bl
Retea GSM: Orange

Problema reincarcare Orange

Mesaj de david »

salut

Am un blackberry 9900 bold si folosesc cartela prepay orange. Ieri mi a expirat extraoptiunea si mi am reancarcat cu 4 euro sa o activez. Pentru ca nu mai este afisata la *100 # am activat o cu mesaj la 321. internetul in broswer merge dar in bbm messenger nu. Poate sa ma ajute cineva?

Multumesc

________
Subiect mutat de la Digi Mobil la Orange.

sorincas
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 6
Membru din: 17 Aug 2014, 02:48

Re: Problema reincarcare Orange

Mesaj de sorincas »

Si eu am aceeasi problema! Am avut BB prepay 4 euro/luna de la Orange luni de zile activat folosit cu telefoane BB cu OS 4.5, 5 si 7. Pt ca am avut o pauza de 3 saptamani, s-a dezactivat. Am trimis azi SMS la 321 si imi spune acum ca optiunea e activata, banii mi i-au luat dar nu merge absolut nimic! Nu vine SMS de inregistrare Host Routing Table. Nu configurare email, nu browser, fb nimic, nimic din ce trece prin apn BIS si nu prin apn-ul de la orange internet. Le-am facut sesizare in scris din contul meu, daca au desfiintat BB via BIS, macar sa fi spus si nu sa ia banii! Mi se pare stupid acum sa-l fi desfiintat cand inca se folosesc telefoane BB din astea ca legacy, exista site, exista magazin si BB desktop software. Mi se pare o mare magarie si o sa le spun Pa si ma portez pt asta! Eu personal nu ma omor dupa android si nici dupa BB OS 10. Nu vad de ce toata lumea e obligata sa foloseasca doar android de parca toti am fi niste copii! Acum astept sa vad ce o sa spuna.

Scrie răspuns

Înapoi la “Orange”