Media Card Cannot Be Accessed Due To Fatal Errors

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 8500
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Închis
bobdeville
Nou Venit
Nou Venit

Media Card Cannot Be Accessed Due To Fatal Errors

Mesaj de bobdeville »

... acum cateva zile m-am trezit cu urmatorul mesaj :Media Card Cannot Be Accessed Due To Fatal Errors: si bineanteles ca nu am mai putut accesa cardul (BB 8520).
Am verificat cardul cu un cititor extern - era OK, toate datele ce le salvasem erau pe el; totusi l-am reformatat FAT, l-am reintrodus in BB si ... acelasi mesaj.
Am facut update la softul BB si .. la fel, acelasi mesaj.
Am incercat si alte carduri, atat inainte cat si dupa update, si totusi mesajul :Media Card Cannot Be Accessed Due To Fatal Errors: a revenit de fiecare data cu incapatanare.
Aveti careva idee de la ce poate sa fie sau cum poate fi remediat?
Multumesc in avans.
Dixon
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Apple
Retea GSM: Telekom

Mesaj de Dixon »

În cele mai multe cazuri întâlnite de mine, problema a fost de la pinii card readerului care au trebuit curăţaţi.
:)
bobdeville
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de bobdeville »

Dixon scrie:În cele mai multe cazuri întâlnite de mine, problema a fost de la pinii card readerului care au trebuit curăţaţi.

... imi poti recomanda o "metoda" anume? asta deorece nu am desfacut nici un blackberry pana acum, .. sau este mai bine sa il duc la un service?
Multumesc mult !!!
Dixon
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Apple
Retea GSM: Telekom

Mesaj de Dixon »

Se curăţă cu acool izopropilic sau wd40.. Dar trebuie desfăcut telefonul... este singura metodă "safe" de-a îl curăţa.
Cel mai bine mergi la un service, decât să strici altceva în încercarea de-al desface.

Sănătate!
:)
Închis

Înapoi la “BlackBerry Gemini - Seria 8500”